Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

NPD Group: Το Xbox Series X|S οδηγεί την κούρσα πωλήσεων έναντι των PS5 και Switch

Συνεχίζοντας ανοδική πορεία το Xbox

Άλλος ένας μήνας, άλλη μια έκθεση του Ομίλου NPD (NPD Group) που παρακολουθεί τις πωλήσεις, στατιστικά και τις τάσεις στην Gaming βιομηχανία. Αυτή τη φορά, βλέπουμε το ντεμπούτο μιας από τις μεγαλύτερες ειδήσεις που δεν άργησε να διαδοθεί τάχιστα είτε με σωστό, είτε με δόσεις υπερβολής είτε ακόμα και με λανθασμένο τρόπο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο δεύτερο τρίμηνο λοιπόν του 2022, το Xbox (Series X|S) ξεπέρασε τις προσδοκίες και έγινε η πλατφόρμα ή κονσόλες αν θέλετε καλύτερα με τις περισσότερες πωλήσεις σε σχέση τόσο με το Nintendo Switch όσο και με το PlayStation 5.

Το Xbox επίσης συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα και τον Μάρτιο και αξίζει να αναλογιστούμε πως δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα των νέων κονσολών ακόμα και σήμερα κονσόλες όπως το Xbox Series X και το PS5 τις βρίσκει αν κάποιος θέλει να τις αγοράσει λόγω ελλείψεων με το… μακαρόνι!

Η έκθεση του NPD Group παρουσιάζει φυσικά και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά όπως πωλήσεις παιχνιδιών και hardware ανά ήπειρο οπότε αξίζει να ρίξετε μια πιο ενδελεχή μάτιά.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!