Πολλές νέες πληροφορίες για το God of War σε συνδυασμό με νέα υπέροχα screenshots

To Game Informer ανακοίνωσε ότι θα έχει για εξώφυλλό του το νέο God of War. Προφανώς και οι συντάκτες του δεν σταμάτησαν εκεί μιας και μπόρεσαν να παίξουν το παιχνίδι δίνοντας μας αποκλειστικές πληροφορίες.

Ξεκινώντας να πούμε ότι και πάλι οι δημιουργοί αρκέστηκαν στο τετριμμένο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 καθώς φαίνεται ότι η Sony δεν θέλει να απογοητεύσει ξανά τους υποστηρικτές της δίνοντας κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία μην μπορώντας τελικά να κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Μερικά από τα στοιχεία που μας έδωσε το άρθρο είναι τα εξής:

  • Η μάχη είναι βασισμένη στο να επιλέγουμε κάθε φορά τον αντίπαλο που θα επιτεθούμε, δεν είναι τόσο χαοτική όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Για παράδειγμα κάποιοι εχθροί είναι πολύ ανθεκτικοί στο τσεκούρι του Kratos (Leviathan) ενώ κάποιοι άλλοι είναι αδύνατο (!) να πέσουν.
  • Δεν υπάρχει πλέον κουμπί jump και δεν μπορούμε να κολυμπήσουμε. Όταν χρειάζεται οι χαρακτήρες να περάσουν μια λίμνη θα χρησιμοποιούν βάρκα.
  • Ο Atreus όπως έχουμε δει και σε παλιότερα άρθρα θα παίζει σημαντικό ρόλο στην μάχη καθώς τα βέλη του θα μπορούν να κάνουν stun τους αντιπάλους κάνοντας το έργο του Kratos ευκολότερο.
  • Τα skill, η armor και τα όπλα μπορούν να αναβαθμιστούν και για τους δύο χαρακτήρες.
  • Υπάρχει crafting system για το οποίο οι δημιουργοί δίνουν πολύ λίγες πληροφορίες ακόμη και σήμερα.
  • Πολύ λίγες πληροφορίες δόθηκαν και για τα διαφορετικά όπλα που μπορεί να υπάρχουν στον τίτλο καθώς ανέφεραν ότι οι πραγματικοί σταρ του παιχνιδιού είναι η ασπίδα και το τσεκούρι του Kratos.
  • Ο Kratos πλέον είναι πιο ευάλωτος στις επιθέσεις καθώς η μόνη υπερδύναμη που έχει είναι το γνωστό Spartan Rage στο οποίο αρχίζει τις μπουνιές στους αντιπάλους.

Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες έδωσε και ο ίδιος ο Cory Balrog αναφερόμενος στο franchise γενικότερα. Αρχικά, αναφέρθηκε στην δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το God of War Ascension για την επαναφορά του franchise. Όπως λέει χρειάστηκε να σκεφτεί κάτι εντελώς νέο και έξυπνο να παρουσιάσει για να πάρει το “πράσινο φως” από την Sony. Επίσης, αναφέρθηκε στην πιθανότητα το God of War να ασχοληθεί με άλλους λαούς και την μυθολογία τους όπως τους Μάγια και την Αίγυπτο. Τέλος, δηλώνει ότι η όλη προσπάθεια έχει ως στόχο να φέρει στο God of War παίκτες που ενθουσιάζονται με την σειρά του Uncharted και τα Assassin’s Creed. Ελπίζουμε από την πλευρά μας να έχει μείνει πλέον μόνο η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας για το παιχνίδι μαζί με την ανακοίνωση μιας μεγάλης συλλεκτικής έκδοσης.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Ανακοινώθηκε το Disney Infinity 3.0