Νέο update για το Fallout 76 με δώρο τρία παιχνίδια!

Party like it’s 2077! Μας εύχεται η Bethesda για το νέο έτος λίγο πριν μας κάνει τις ανακοινώσεις της για το επόμενο, τεράστιο update που μας ετοιμάζει. Το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σήμερα αντί για τις 14 του μήνα που προοριζόταν. Το patch σήμερα θα κάνει την εμφάνισή του στα PC, ενώ στις κονσόλες, μέσα στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Στο update πρόκειται να δούμε κοντά στα 150 bug fixes, δήλωσε η Bethesda. Τα patch notes πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα από σήμερα, κατά την κυκλοφορία του update στα PC.

Κατά τα λεγόμενα της Bethesda, το νέο αυτό update στοχεύει στην αντιμετώπιση πολλών θέματα που θίγονται από την κοινότητα. Καθώς η εταιρία θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στη βελτίωση των επιδόσεων και της σταθερότητας. Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τα challenges και τα quests. Επίσης, θα περιέχει διορθώσεις για τα perks και τα όπλα. 

Τέλος, η Bethesda ανακοίνωσε ένα ωραίο δώρο ευγνωμοσύνης στους οπαδούς του Fallout. Όλοι όσοι έχουν συνδεθεί στο Fallout 76 το 2018, παίρνουν ένα δωρεάν αντίγραφο της συλλογής Fallout Classic για PC. (Το δώρο θα το λάβετε από όποια κονσόλα και να έχετε κάνει είσοδο).

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλά για να λάβετε την collection.

  • Κατεβάστε το Bethesda Launcher στο PC σας.
  • Κάνετε σύνδεση στο Bethesda.net με το account σας.
  • Εγκαταστήστε το Fallout Classic Collection από το games menu.

Ποια η άποψή σας για την αντιμετώπιση της Bethesda ως προς το Fallout 76; Πιστεύετε πως θα γίνει αργά η γρήγορα ένα αξιότιμο παιχνίδι; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Top PS4 και Xbox One Games κάτω από €20