Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

Νέο Patch, νέα Features στο World of Warcraft (ολοκληρωμένο άρθρο για το 8.3)

Μετά από το θάνατο του Varok Saurfang και τη φυγή της Sylvanas, το faction των Horde έμεινε ακέφαλο. Όμως η Blizzard έχει μεγάλα σχέδια και δε θα αφήσει το παιχνίδι στη τύχη του. Αμφιλεγόμενες απόψεις όμως ο Ion Hazzikostas έχει τη λύση και μας παρουσιάζει τα νέα features του patch 8.3 για το Battle of Azeroth. Με το World of Warcraft Classic, να έχει ”κλέψει” μεγάλο μέρος των παικτών του retail, η Blizzard προσπαθεί να κερδίσει επιπλέον κόσμο με τις νέες αλλαγές. Αρχικά θα έχουμε νέα assaults σε όλη την επικράτεια του Azeroth και συγκεκριμένα στις πόλεις Ogrimmar και Stormwind από τον ίδιο τον Old God.

Γίνεται διαθέσιμο για πρώτη φορά στους παίκτες η περιοχή Ny’Alotha που ήταν αποκλεισμένη για αυτούς. Η περιοχή αποτελεί Realm των Old Gods. Έπειτα για τους λάτρεις του Mists of Pandaria, η περιοχή Vale of Eternal Blossoms, επιστρέφει στη προηγούμενη της κατάσταση πριν δηλαδή από το Patch του Siege of Ogrimmar. Στη περιοχή θα γίνονται επίσης Assaults μαζί με την περιοχή Uldum.

Οπότε η περιοχή όποτε δεν είναι υπό assault θα είναι restored ενώ υπό assault θα είναι όπως την είχαμε γνωρίσει μετά το Siege of Ogrimmar. Όταν τελειώνουμε κάποια Assaults θα έχουμε τη δυνατότητα να μπαίνουμε σε ένα συγκεκριμένο Realm στο οποίο θα βλέπουμε πως θα γίνει ο κόσμος αν δεν αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τον N’Zoth. Για τους Hardcore players, αυτό μας θυμίζει λίγο το Mage Tower του Legion.

Οι προσθήκες δε σταματούν εδώ με το νέο Raid ”Ny’alotha” να κάνει την εμφάνισή του. Το νέο Raid έχει 12 Bosses στο οποίο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον Old God. Νέα Races θα κάνουν την εμφάνισή τους 1 για κάθε fanction. Οι Vulpera για τους Horde και οι Mechagnomes για τους Alliance.

Για να ξεκλειδώσουν οι Vulpera πρέπει οι Horde παίκτες να είναι Exalted με το Vuldunai και να τελειώσουν όλο το Questline. Τέλος έχουμε αλλαγές στο Auction House, το οποίο γίνεται ακόμα πιο φιλικό προς τον trader, ενώ πλέον θα μπορούμε να δημιουργήσουμε κάνουμε shopping lists και να κάνουμε favorite σε συγκεκριμένα items. Χρόνος και κόπος. Στα τελευταία θα έχουμε νέο Heroic Darkshore Warfront, νέα PvP Season αλλά και νέο Mythic Keystone affix. Πολλές οι αλλαγές καθώς όπως φαίνεται στην επόμενη Blizzcon θα έχουμε ανακοίνωση του νέου Expansion.

Πως σας φαίνεται το νέο Patch; Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα από τη Blizzard;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!