Νέο μεγάλο update εν ονόματι “Visions” κάνει την εμφάνισή του στο No Man’s Sky

To No Man’s Sky είναι ένα παιχνίδι φαινόμενο, το οποίο κατά την κυκλοφορία του έλαβε υπερβολικά πολλές κακές κριτικές αλλά η Hello Games δεν σταμάτησε ποτέ να το στηρίζει και να βγάζει συνεχώς καινούρια updates και dlc τα οποία διαθέτει δωρεάν μάλιστα στο κοινό. Το προηγούμενο update του παιχνιδιού ακούει στο όνομα “Abyss”, το οποίο ταξιδεύει τους παίκτες στα υπόγεια ύδατα.

Ένα νέο update θα κάνει λοιπόν την εμφάνισή του εν ονόματι “Visions” και απ’ ότι φαίνεται θα φέρνει τους παίκτες πίσω στην ξηρά, δίνοντας νέα τοπία αλλά και νέες καιρικές συνθήκες. Στο νέο αυτό update θα δίνεται η δυνατότητα της εξερεύνησης διαφορετικών τύπων πλανητών, πολύχρωμων κόσμων και νέα είδη πανίδας και χλωρίδας θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε η ίδια η εταιρία, βλέπουμε μια μεγαλύτερη χρωματική παλέτα και την εμφάνισή τους κάνουν ακόμα μερικά νέα trophies. Θα υπάρχουν επίσης χώροι όπου θα μπορείτε να συλλέξετε scrap από συντετριμμένα αεροσκάφη. Θα δοθεί η δυνατότητα να μπορείτε να εντοπίσετε σπάνιους σκελετούς που έχουν ταφεί κάτω από το έδαφος και να χρησιμοποιήσετε νέα emotes για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας.

Στο βίντεο επίσης γίνεται αναφορά για νέες αποστολές global community οι οποίες σώζουν την πρόοδό σας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ενημέρωση “Visions” θα φέρει τώρα βελτιωμένους ουρανούς και ατμόσφαιρες που εισάγουν μέχρι και ουράνια τόξα! 

Το update που θα κυκλοφορήσει μάλλον έγινε κατά λάθος leak από την εταιρία οπότε δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα εμπεριέχει η και την ημερομηνία κατά την οποία θα κάνει την εμφάνισή του.

Ποια η άποψή σας για το No Man’s Sky; Πιστεύετε πως ο τίτλος πήρε τα πάνω του μετά τα updates; Περιμένουμε τα σχόλιά σας. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Η CD Projekt Red γιορτάζει τα δέκα χρόνια του The Witcher με ένα συναισθηματικό Video