Ρεκόρ πωλήσεων για το Monster Hunter World

Πολλά άρθρα κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες για την εξαιρετική πορεία του Monster Hunter World, αλλά ίσως να μην έχουμε καταλάβει πλήρως ακόμη, για το πόσο καλά πουλάει ο συγκεκριμένος τίτλος.

Όπως αναφέρει το ResetEra, ο τίτλος κατάφερε να πουλήσει συνολικά 8,3 εκατομμύρια αντίτυπα στις κονσόλες, με άλλα 2 εκατομμύρια να έχουν πωληθεί μόλις μέσα σε δύο εβδομάδες μέσω Steam για PC, καθιστώντας το τον πιο γρήγορο σε πωλήσεις Ιαπωνικό τίτλο από third-party εταιρία της τρέχουσας γενιάς, ξεπερνώντας τα Resident Evil 7, Metal Gear Solid 5, Final Fantasy 15, Persona 5 και Dark Souls 3.

Παράλληλα με συνολικά 10,3 εκατομμύρια πωλήσεις, έχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις σε σύγκριση με άλλους Ιαπωνικούς τίτλους, στην τρέχουσα γενιά. Επίσης, τρία νέα ρεκόρ έθεσε και στο Steam λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, έχοντας πάνω από 240,000 παίκτες ταυτόχρονα, κάνοντας την μεγαλύτερη κυκλοφορία ημέρας με 95,000 παίκτες την ημέρα που κυκλοφόρησε και τέλος, είναι ο τίτλος με την καλύτερη ημέρα κυκλοφορίας για την Capcom στο PC.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ + GIVEAWAY | #RECAP 22