Μας έδωσε η CD Projekt Red Hint για την ημερομηνία κυκλοφορίας του CyberPunk;

Στις 14 Φεβρουαρίου που είναι η ημέρα των ερωτευμένων διάφοροι Developers κυκλοφόρησαν memes, Art και εικόνες με θέμα την ημέρα του Aγίου Bαλεντίνου φυσικά. Ανάμεσα σε αυτούς και η CD Projekt Red με φυσικά με το Cyberpunk για το οποίο δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε τον έρωτα στη Neon City όπου αντί για βέλη του έρωτα φέρει το Sniper του έρωτα. Στο όπλο διάφοροι προσεκτικοί παρατήρησαν ότι αναγράφεται ο αριθμός 69 ενώ στη διόπτρα του Sniper ο αριθμός 112 ξεχωρίζει. Λογικό επακόλουθο οι συνωμοσίες που ακολούθησαν με φυσικά την ημερομηνία κυκλοφορίας να βρίσκεται στο 69 και να αντιστοιχεί στις 9 Ιουνίου (6 μήνας). Λάδι στη φωτιά της παραπανω συνωμοσίας βάζει ότι η Ε3 2019 σηκώνει την αυλαία 2 μέρες μετά στις 11 ιουνίου με την Microsoft να βρίσκεται πρώτη. Η Microsoft επίσης ήταν αυτή που είχαμε δεί το Trailer του Cyberpunk.

Η μήπως ο άλλος αριθμός, το 112, αντιστοιχεί στις 2 Νοεμβρίου; Η μήπως τελικά είμαστε παρανοϊκοί και απλά θέλουμε να βλέπουμε σημάδια εκεί που δεν υπάρχουν; Εσείς πιστεύετε ότι μας έγινε κάποιο Tease ή ότι το Cyberpunk αργεί ακόμα;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Πιθανά hints του Hideki Kamiya για sequel των Okami και Bayonetta 3