Το Marvel’s Spider-Man Remastered δε θα διατεθεί δωρεάν στους παλιούς κατόχους

Ενώ θα μπορεί να αγοραστεί μόνο ψηφιακά μέσω του Spider-Man: Miles Morales

Σε μια κίνηση που προκαλεί ερωτηματικά προχώρησε η Sony με το επερχόμενο Marvel’s Spider-Man Remastered, καθώς επιβεβαίωσε στο kotaku πως δε θα διατεθεί δωρεάν μέσω αναβάθμισης για όσους έχουν την αρχική PlayStation 4 έκδοση.

Αντιθέτως, όσοι θέλουν να αποκτήσουν την Remastered έκδοση, είτε πρέπει να αγοράσουν την Ultimate έκδοση του Miles Morales είτε να αγοράσουν την απλή έκδοση του Miles Morales σε PS4 ή PS5 (αξίζει να σημειώσουμε πως το Miles Morales του PS4 θα δίνει και την PS5 έκδοση δωρεάν) και να πληρώσουν επιπλέον $20. Δε θα υπάρξει μεμονωμένη κυκλοφορία και θα διατίθεται μόνο ψηφιακά. Από την άλλη, όσοι έχουν την PS4 έκδοση θα μπορεί να παίξει στο PS5 μέσω Backwards Compatibility χωρίς κάποια βελτίωση.

Το λιγότερο περίεργη κίνηση κυκλοφορίας Remastered έκδοσης, καθώς πρόκειται για τίτλο που κυκλοφόρησε μόλις πριν δύο χρόνια και οι βελτιώσεις του πιθανότατα θα περιορίζονται σε αύξηση ανάλυσης σε native 4K και ξεκλείδωμα των καρέ. Αναμένουμε μήπως και υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ειδικά όταν εταιρίες όπως η CD Projekt RED θα δώσουν δωρεάν αναβάθμιση τόσο στο επερχόμενο Cyberpunk 2077, όσο και στο αρκετά παλιότερο The Witcher 3: Wild Hunt.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Το πανέμορφο ( και χιλιοκαθυστερημένο) Final Fantasy XV