Η Xiaomi αποκάλυψε την Redmi Smart TV MAX των 98 ιντσών!

Μάλλον η Xiaomi είπε να εκμεταλλευτεί την καραντίνα και από τη στιγμή που ο κόσμος δεν μπορεί να πάει σινεμά, να φέρει το… σινεμά στο σπίτι! Έτσι, ανακοίνωσε την τεραστίων διαστάσεων (2445 x 1470 x 280χιλ) τηλεόραση της, Redmi Smart TV MAX. Είναι τόσο μεγάλη που στο site του προϊόντος υπάρχουν οδηγίες και διαστάσεις ώστε ο επίδοξος αγοραστής να υπολογίσει αν μπορεί να περάσει από σκάλες ή πόρτες για να την μεταφέρει!

Η τηλεόραση αυτή έχει διαγώνιο 98 ίντσες, είναι τεχνολογίας LCD IPS και το panel της έχει ανάλυση 4Κ. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι στα 60Hz και μπορεί να καλύψει το 85% των χρωμάτων NTSC. Υποστηρίζει HDR και έχει την δυνατότητα για τοπικό dimming σε 192 ζώνες με direct LED backlighting. Ο 9ης γενιάς επεξεργαστής εικόνας, προσφέρει συνολικά 20 βελτιωτικές τεχνολογίες απεικόνισης, μέσα στις οποίες είναι και η motion interpolation.

Ο επεξεργαστής της τηλεόρασης είναι ο τετραπύρηνος Amlogic T972 που υποστηρίζεται από 4GB RAM, με τον αποθηκευτοκό χώρο να είναι στα 64GB (eMMC). Το software της είναι το PatchWall, κατασκευής Xiaomi, που βασίζεται στο Android TV ενώ πολύ ενδιαφέρον έχει η όλη υλοποίηση από μεριάς Xiaomi αφού η συγκεκριμένη ΤV μπορεί αν λειτουργήσει ως hub για όλα τα υπόλοιπα έξυπνα gadgets που είναι μέρος του οικοσυστήματος της εταιρείας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συσκευή υποστηρίζει και φωνητικές εντολές.

Όσον αφορά στον ήχο, η Redmi Smart MAX διαθέτει τέσσερα ηχεία που υποστηρίζουν Dobly και DTS πωτόκολλα. Έχει τρεις διαθέσιμες θύρες HDMI (η μία λειτουργεί ως ARC) και μία S/PDIF έξοδο για την εύκολη σύνδεση της με κάποιο εξωτερικό ηχοσύστημα.

Το κόστος της Redmi Smart TV MAX είναι σχετικά μικρό αφού ανέρχεται μόλις στα 2610 ευρώ (τιμές Κίνας). Πρόκειται για την πιο φθηνή (κατά πολύ) “98άρα” τηλεόραση. Αν θα την δούμε και στις υπόλοιπες αγορές εκτός Κίνας, είναι άγνωστο προς το παρόν.

This slideshow requires JavaScript.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
H Apple εισάγει τους Haswell στα iMac