Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»
PlayStation Showcase
PlayStation Showcase

Η Sony κρατάει τα καλά του PS5 για μεγάλο Showcase πριν την E3 (φήμη)

Πάμε δυνατά για εκπλήξεις

Έχουν περάσει πάνω από 18 μήνες από το τελευταίο μεγάλο Showcase του PlayStation και μετά από το χθεσινό State of Play, πολλοί αναρωτιούνται τι ακριβώς σκέφτεται  για το μέλλον η Sony. Σ

Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό και insider θα μπορούσαμε να πούμε Jeff Grubb, ο οποίος είναι συνήθως συνεπής σε αυτά που λέει, η Sony κρατά τα καλά πράγματα του PS5 για ένα μεγάλο Live Showcase αργότερα μέσα στη χρονιά.

«Η ίδια η Sony κρατά τα δικά της πραγματικά καλά πράγματα για κάτι άλλο που αυτό είναι ένα PlayStation Showcase που πρόκειται να συμβεί πριν από την E3», ισχυρίστηκε σε ένα βίντεο στο YouTube. «Έπρεπε να συμβεί το περασμένο φθινόπωρο, αλλά συνέχισαν να το καθυστερούν γιατί οι developers τους δεν ήταν έτοιμοι, αλλά τώρα αυτοί οι developers είναι έτοιμοι, θα έχουν ένα τεράστιο σόου που θα δημιουργήσει πραγματικά τη δεύτερη φάση του PS5».

Το χρονικό σημείο είναι καλό, από τα μεγάλα αποκλειστικά του PlayStation μέσα στο 2023 γνωρίζουμε μόνο το Marvel’s Spider-Man 2 της Insomniac Games αλλά σίγουρα η Sony και το PlayStation κρύβουν και άλλα στο μανίκι του. Για να δούμε αν θα βγει η φήμη αληθινή άλλωστε προμηνύεται να συμβεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!