Η Samsung παντεντάρει το DeX Live για ασύρματο mirroring οθόνης

Η Samsung κάθε χρόνο βελτιώνει την πλατφόρμα DeX επιτρέποντας στους χρήστες να διευρύνουν τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου τους μετατρέποντας το σε μορφή desktop.

Πρωτοείδαμε το DeX με την ανακοίνωση της S8 σειράς όπου η συσκευή με το ανάλογο docking station μπορούσε να αλλάξει το UI της σε περιβάλλον σταθερού υπολογιστή και ουσιαστικά μετέτρεπε το smartphone σε desktop. Ακολούθησε η βελτιωμένη έκδοση του DeΧ με τα Galaxy S9 και πέρυσι, το Note9 ήρθε με τη δυνατότητα να μπορεί ο χρήστης να “τρέξει” το DeX UI απλά μέσω ενός USB-C to HDMI καλωδίου.

Τώρα, η Samsung θέλει να φέρει την DeX εμπειρία ασύρματα. Αυτό σημαίνει ότι τα επερχόμενα smartphones της εταιρείας αλλά και τα tablets της θα είναι ικανά να δημιουργήσουν αυτήν την επιφάνεια εργασία χωρίς τη χρήση docking stations ή άλλων καλωδίων!

Πριν λίγες ημέρες, η Samsung κατέθεσε πατέντα στο European Union Intellectual Property Office για το νέο DeX Live όπως θα ονομάζεται.

Βλέποντας τις προηγούμενες χρονιές πώς κινήθηκαν οι Κορεάτες στις νέες εκδόσεις του DeX, είναι πολύ πιθανόν να δούμε την ασύρματη εκδοχή του με το Galaxy Note10.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
Οδηγός: Αναβαθμίστε το σκληρό δίσκο στο PS4 έως και 4TB