Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Η πετυχημένη φάρσα του PlayStation Asia που κορόιδεψε τους πάντες

Το PlayStation Asia ξεκίνησε την πρώτη Απριλίου με μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα: ένα επιτραπέζιο παιχνίδι PlayStation. Μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook, η εταιρεία όχι μόνο μοιράστηκε μια ψεύτικη εικόνα αλλά και μια λίστα προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για την ανάλυση και τα τρόπαια, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Levitra Prices, Coupons and Patient Assistance Programs. Levitra (vardenafil) is a member of the impotence agents drug class and is commonly used for Erectile Dysfunction. buy Levitra Prices. The cost for Levitra oral tablet 20 mg is around $16 for a supply of 2 tablets, depending on the pharmacy you visit.

Θα θέλατε η εμπειρία παιχνιδιού σας στο PlayStation να ήταν λίγο λιγότερο ψηφιακή και περισσότερο αναλογική; Με όλα τα νέα μη κινούμενα γραφικά και το μηδενικό AI, το PlayStation: The Boardgame θα σας αφήσει να δοκιμάσετε τις ήπιες συγκινήσεις με τα κινούμενα πιόνια σε χαρτόνι. Ποιος χρειάζεται ένα ακουστικό όταν μπορείτε απλά να φωνάξετε οργισμένα στους φίλους σας στο τραπέζι;

Το PlayStation: The Boardgame διαθέτει:

– gameboard με μη 4κ ανάλυση

– Στυλό και χαρτί για να σχεδιάσετε τα δικά σας τρόπαια

– Βιβλίο κανονισμών. Έξι από αυτά, στην πραγματικότητα!

– Έντονη δράση για πολλούς παίκτες (μέχρι 4 άτομα)

– Μεγάλα και μικρά ζάρια. Τόσα πολλά ζάρια!

Αναζητήστε το PlayStation: The Boardgame. Σύντομα κοντά σας και το Βιντεοπαιχνίδι βασισμένο στο επιτραπέζιο που είναι βασισμένο στο Playstation!

Μία αρκετά πετυχημένη φάρσα από την Sony για την πρώτη Απριλίου. Ποια η άποψή σας; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!