Η Obsidian Entertainment μίλησε για την εξαγορά της από την Microsoft

θέλουμε τα Rpg σας. Κανονίστε ε;

Σε συνέντευξη που έδωσε για το The Outer Worlds, ο Senior designer του τίτλου, Brian Hines, ερωτήθηκε και για την εξαγορά της Obsidian από την Microsoft. Όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση ένα από τα ωραία πράγματα της εξαγοράς αυτής είναι ότι πλέον η Obsidian δε απασχολείται με το πως θα κυκλοφορήσει τον τίτλο της αλλά ποιος και τι θα είναι. Ενώ υπάρχει η διαδικασία έγκρισης από την Microsoft για το τι θέλει η Obsidian να φέρει στο φως, υπάρχει η ελευθερία στο κάνουν το παιχνίδι που θέλουν να κάνουν. Η Obsidian όταν προσεγγίστηκε από την Microsoft ξεκαθαρίστηκε ότι ενδιαφέρεται να την αγοράσει με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί τα παιχνίδια της όπως πριν και όχι για να αλλάξει.

‘Όταν η Microsoft μας απέκτησε μας είπε  “Σας αγοράζουμε γιατί θέλουμε να συνεχίσετε να δημιουργείτε τα παιχνίδια που δημιοργείτε έως τώρα, όχι για να σας αλλάξουμε”. Και αυτό καθησυχάζει πολλούς ανθρώπους στην ομάδα, δεν θα μας ζητηθεί ξαφνικά μία μέρα να γίνουμε ένα διαφορετικό στούντιο από αυτό που είμαστε έως τώρα’

Ας ελπίσουμε η Οbsidian να συνεχίσει να μας φέρνει τα Rpg της και να μεγαλώσει και άλλο. Το Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου σε PC, PlayStation 4, Xbox One ενώ θα έρθει και στο Nintendo Switch κάποια στιγμή αργότερα. Συμπεριλαμβάνεται και στο Xbox Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας του.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

πηγή

More Stories
Το Video Game Scouting του Busted συνεχίζεται με… Zhelter