Η Microsoft βρίσκεται σε συζητήσεις με την Kojima Productions για το επόμενο παιχνίδι της (φήμη)

Προηγήθηκε όμως και μία άλλη φήμη!

Σύμφωνα με μία αναφορά από το Venturebeat, o Hideo Kojima και κατ’ επέκταση η Kojima Productions βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Microsoft προκειμένου να κυκλοφορήσει το επόμενο παιχνίδι του studio.

Ο Jeff Grubb του Venturebeat αναφέρει ακόμα ότι η υποτιθέμενη πρόθεση για συμφωνία με τον Kojima αποσκοπεί στην προσέγγιση της Microsoft με περισσότερους Ιάπωνες δημιουργούς. Συνεχίζει λέγοντας, «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν το Xbox έκλεισε ακόμη τη συμφωνία, αλλά η πεποίθησή μου είναι ότι ο Kojima είναι το επίκεντρο ενός σχεδίου της Microsoft για την αξιοποίηση ταλέντων από την Ιαπωνία».

Όλα ξεκίνησαν βέβαια μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Abandoned, ενός νέου αποκλειστικού τίτλου του PlayStation 5 που αναπτύσσεται από το Blue Box Games Studio. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υπέθεσαν ότι το Abandoned είναι το κρυφό project του Kojima διότι πρώτον συνηθίζει κάτι τέτοια, αν πάρουμε παραδείγματα από τα Silent Hills P.T. demo και Metal Gear Solid V που εμφανίστηκαν πρώτα στο κοινό «μασκαρεμένα» και μέσα από διάφορα teasers αλλά και γιατί οι πληροφορίες για το Blue Box Games Studio είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες (βέβαια διάβασα και υπερβολές του τύπου Blue Box σημαίνει BB εκ του Death Stranding αλλά και ότι ο φερόμενος διευθυντής του στούντιο Hasan Kahraman έχει τα ίδια αρχικά με τον Hideo Kojima).

Περισσότερα να είστε σίγουροι ότι θα συζητήσουμε παρέα την Παρασκευή (9/4) ζωντανά στο νέο Recap στις 20:00 παρά κάτι ως συνήθως, στο κανάλι μας στο YouTube.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Fortnite: Διαθέσιμο πολύ σύντομα για Nintendo Switch!