Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

Η Microsoft παραδέχτηκε ότι πολλά exclusive του PlayStation είναι ποιοτικότερα από του Xbox

Στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει με αφορμή την εξαγορά της Activision Blizzard από το Xbox συνεχίζουμε να μαθαίνουμε αρκετά στοιχεία για το πως σκέφτονται οι δύο μεγάλοι παίκτες στο χώρο του gaming.

Αυτή την φορά σε έγγραφο της Microsoft που διέρρευσε στα media η εταιρία αναφέρει ότι η Sony είναι ίδια σαν μέγεθος με την Activision σαν game publisher και η καθεμία από αυτές είναι διπλάσιες σαν μέγεθος στο game publishing από το Xbox. Αναφέρεται επίσης σε franchises όπως το God of War και το The Last of Us ως “iconic” σχολιάζοντας ότι η ίδια δεν έχει παρόμοιου μεγέθους franchise.

Επίσης δηλώνει:

Η Sony έχει πολλά περισσότερα αποκλειστικά παιχνίδια από την Microsoft, πολλά από αυτά υψηλότερης ποιότητας από ότι τα δικά μας.

Σύμφωνα με το έγγραφο η Sony επίσης είναι τόσο δυνατή που πολλές φορές μπορεί και κατοχυρώνει διάφορες συμφωνίες με third party developers χωρίς καν να τους επιτρέπεται να προσεγγίσουν το Xbox για συζητήσεις. Τέλος, από την σύγκρουση δεν ξεφεύγει η Nintendo καθώς η Microsoft «ρίχνει» και σε αυτή τα βέλη της λέγοντας ότι έχει και αυτή με την σειρά της ένα τρομερό μερίδιο της αγοράς κάνοντας πιο δύσκολους τους ελιγμούς για τους άλλους publishers.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!