Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Η μεγαλύτερη έκδοση του Gotham θα είναι στο Gotham Knights

Να είχαμε και έναν Batman!

Σε συνέντευξη στο Game Informer, ο σκηνοθέτης του Gotham Knights, Geoff Ellenor και η εκτελεστική παραγωγός Fleur Marty αναφέρθηκαν στο εύρος της περιπέτειας του παιχνιδιού και συγκεκριμένα: «Είναι αρκετά μεγάλο», λέει o Ellenor. “Δεν έχω βάλει τον έναν χάρτη πάνω στον άλλο, αλλά το Gotham μας είναι ένα μεγάλο μέρος. Τείνω να ξοδεύω πολλές από τις κλήσεις Zoom στο Batcyle οδηγώντας γύρω από το Gotham. Είναι ένας από τους πιο γρήγορους και χαλαρούς τρόπους μετακίνησης στην πόλη. Αισθάνεσαι σαν ένα μεγάλο μέρος».

Η Marty εξηγεί αναλυτικά: «Σίγουρα είναι η μεγαλύτερη έκδοση του Gotham που έχει αναπαρασταθεί στα βιντεοπαιχνίδια», προσθέτοντας ότι εστιάζουν στην «πυκνότητα και το verticality».

Ο ανοιχτός κόσμος του Batman: Arkham Knight ήταν αρκετά μεγάλος για να χωρέσει το Batmobile, αλλά ακούγεται ότι τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα για το Gotham Knights. Θα μπορείτε να οδηγείτε το Batcycle σε όλη την πόλη και καθένας από τους τέσσερις ήρωες έχει επίσης κάποιο είδος αερομεταφοράς στις στέγες.

Το Gotham Knights το αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον στις 25 Οκτωβρίου στα PS5, Xbox Series X|S και PC.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!