Η Huawei εργάζεται σε δύο νέα GT smartwatches χωρίς Wear OS

Παρόλο που υπάρχουν μερικά smartwatches της Huawei με την πλατφόρμα Wear OS της Google (όπως το Huawei Watch και το Huawei Watch 2 ), η κινεζική εταιρεία αποφάσισε να ξεκινήσει με το δικό της Lite OS για το Huawei Watch GT.

H Huawei εργάζεται πάνω σε δύο ακόμα GT ρολόγια, τα οποία όπως φαίνεται αποφεύγουν το Wear OS για το Lite OS.

Τα δύο νέα  smartwatches είναι το Huawei Watch GT Active και το Huawei Watch GT Elegant. Το μοντέλο “Active” απεικονίζεται παρακάτω στις φωτογραφίες  που έχουν διαρρεύσει:

Σύμφωνα με το  WinFuture , το μοντέλο που απεικονίζεται παραπάνω θα κοστίζει 249 ευρώ ενώ η εκδοχή Elegant θα είναι 229 ευρώ.Το Huawei Watch GT που πωλήθηκε για 199 ευρώ, έτσι πιθανότατα, αυτά τα νέα μοντέλα θα έχουν κάποιο είδος αναβάθμισης για να δικαιολογήσουν την αύξηση των τιμών.

Το Wear OS δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση στο παρελθόν, διότι δεν επένδυσαν στο να αποβάλλουν  τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με το λειτουργικό σύστημα (κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αργή απόδοση κλπ.). Παρόλο που η Google θα συνεχίσει να πιέζει το Wear OS, σίγουρα θα βοηθούσε αν περισσότερες εταιρείες υιοθετούσαν την πλατφόρμα – κάτι που φαίνεται ότι η Huawei δεν πρόκειται να κάνει.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Νέο trailer για το Paragon