Η επιστροφή των Gaming Events σε φυσικό περιβάλλον

και η Pax West κάνει την αρχή

Καθώς η πανδημία COVID-19 αρχίζει να εξασθενεί, τα gaming events όπως το PAX West 2021 αρχίζουν αργά να επιστρέφουν σε κανονικό περιβάλλον. Οι διοργανωτές πίσω από το ετήσιο συνέδριο είναι αρκετά αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι η ζωντανή τους εκδήλωση θα μπορούσε να είχε επιστρέψει ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν άρχισαν να διατίθενται ήδη πολλά εμβόλια κατά του COVID-19.

Πέρυσι, η πανδημία καθυστέρησε πολλές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Σημαντικά events όπως η E3 ακυρώθηκαν τελείως και, ως εκ τούτου, πραγματοποιήθηκαν όλες μέσω livestream, όπως το Summer Game Fest. Ακόμα και το 2021, με την έλευση των εμβολίων COVID, οι εκδηλώσεις συνέχισαν να γίνονται μέσω livestream λόγω της αργής διαδικασίας για την πραγματική λήψη των εμβολίων στους ανθρώπους τους τελευταίους μήνες. Ήταν μια μεγάλη αναμονή, αλλά ευτυχώς φαίνεται ότι τα πράγματα αρχίζουν αργά να επανέρχονται στο φυσιολογικό.

Όπως αναφέρθηκε από το Polygon, ο οικοδεσπότης του συνεδρίου PAX West, ReedPop ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το PAX West 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Washington State Convention Center στο Seattle από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου, καθιστώντας το, το πρώτο event που θα φιλοξενήσει κόσμο από την έναρξη της πανδημίας COVID-19 πέρυσι. To ReedPop δήλωσε ότι οι λεπτομερείς οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια, θα παρουσιαστούν πριν από την εκδήλωση. Ωστόσο, το PAX Online East 2021 του Ιουλίου θα παραμείνει με τη μορφή του livestream, με τη συγκεκριμένη εκπομπή να έχει ήδη οριστεί για τις 15 έως τις 18 Ιουλίου.

Τι πιστεύετε για τα gaming events; Θα δούμε άραγε τώρα στα κοντά κάτι αντίστοιχο και στην χώρα μας;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!