Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

Η Def Jam tease-άρει νέο wrestling παιχνίδι ( ; )

Έχουν περάσει 14 χρόνια από την κυκλοφορία του Def Jam: Fight for NY που είχε υλοποιηθεί μέσω μιας συνεργασίας της ΕΑ, της Def Jam και της ΑΚΙ Corporation. Η σειρά Def Jam έχει μείνει στην ιστορία γιατί έβαζε όλα τα Hip Hop αστέρια της δισκογραφικής (και πολλούς άλλους) να παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης στα rings.

Πριν μερικές μέρες ο επίσημος λογαριασμός της Def Jam στο Twitter έβαλε φωτιά στις φημές ποστάρωντας το εξώφυλλο του πρώτου Def Jam Vendetta με ένα ερωτηματικό και την ερώτηση προς το κοινό:

ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ, ποιον θα θέλατε να δείτε στο εξώφυλλο αν το παιχνίδι μας επέστρεφε;

Το “παιχνιδάκι” όμως με τους οπαδούς του franchise δεν έμεινε εκεί καθώς μετά από λίγες ώρες η Def Jam τους έβαλε να αποφασίσουν το όνομα που θα ήθελαν να δούν.

Ας δούμε όμως τα δεδομένα που υπάρχουν για την αναβίωση που φαντάζει δύσκολη. Τα Def Jam παιχνίδια έγιναν γνωστά γιατί χρησιμοποιούσαν την ΑΚΙ engine μια μηχανή γραφικών που αναπτύχθηκε από την AKI corporation για wrestling παιχνίδια και βασιζόταν πάρα πολύ σε grapple τεχνικές. Η AKI έχει παρατήσει τα wrestling παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό, και πλέον αναπτύσσει indies για την Nintendo. Επίσης, φαντάζει εξίσου απίθανο η ΕΑ να ασχοληθεί με το franchise μιας και η τελευταία προσπάθεια με το Def Jam ICON πήγε άπατη. Τέλος, μεγάλα ονόματα της δισκογραφικής πλέον έχουν αλλάξει εταιρία και ο πασίγνωστος DMX που ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα μπήκε φυλακή για προβλήματα με την εφορία…

Το γεγονός βέβαια ότι αυτά τα tweets κάνουν πάταγο αυτή την στιγμή παντού δείχνει ότι το κοινό, μέσα σε αυτούς και εμείς, διψάει για ένα νέο Def Jam. Μένει να δούμε αν η εταιρία έχει κρυμμένο κάποιον άσσο στο μανίκι της ή απλά ήθελε να μας θυμίσει τις παλιές καλές εποχές.

Πως σας φαίνεται μια πιθανή αναβίωση του Def Jam; Έχετε παίξει τα προηγούμενα; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!