Φωτογραφίες από την επίσκεψή μας στη Gameathlon Winter 2020

Το Busted ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα είδε

Το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση αφιερωμένη σε απανταχού Gamers που ακούει στο όνομα Gameathlon. Όπως κάθε φορά λοιπόν έτσι και φέτος το Busted ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τα όλα όσα είδαμε και βιώσαμε.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Gameathlon είναι μία έκθεση στην οποία μπορείτε να συναντήσετε εταιρίες όπως, γνωστές αλυσίδες Internet Cafe και να δοκιμάσετε τους υπολογιστές τους παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Ακόμα θα δείτε αρκετά καταστήματα προκειμένου να καταφέρετε να αγοράσετε φιγούρες, merch, πληκτρολόγια, χειροποίητες κατασκευές και όλα αυτά σε χαμηλότερο κόστος απ’ ότι βρίσκονται στα καταστήματα. Στην Gameathlon ακόμα μπορεί όποιος θέλει να λάβει και μέρος σε αρκετά τουρνουά παιχνιδιών που λαμβάνουν μέρος ώστε να κερδίσει δώρα όπως χρήματα αλλά και διάφορα αντικείμενα μεγάλης αξίας π.χ. κάποιον υπολογιστή.

Γενικά πρόκειται για μία έκθεση στην οποία έρχεστε σε επαφή με το gaming και όλη του τη κουλτούρα μέσω των εξαιρετικών Cosplay που θα συναντήσετε, διαφόρων γνωστών streamer με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να τους ρωτήσετε ότι απορία έχετε και γενικά να χαθείτε ανάμεσα σε οθόνες αλλά και άλλα άτομα που μοιράζεστε το ίδιο πάθος.

Επειδή όμως τα λόγια κουράζουν καλύτερα ας δείτε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Ποια η άποψή σας για τέτοιου είδους εκθέσεις όπως η Gameathlon; Πιστεύετε είναι καλό να γίνονται; Παρευρεθήκατε και εσείς; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Mass Effect Andromeda: Xbox One X Εnhanced