Το φημολογούμενο Galaxy S9 διαρρέει σε φωτογραφίες

Πιστεύατε ότι δεν θα κατακλύσουν το διαδίκτυο οι φήμες για τη νέα ναυαρχίδα της Samsung; Όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση του Galaxy S9, τόσο θα πληθαίνουν, οι διαρροές, οι φήμες και τα renders.
Αυτήν τη φορά, δύο διαφορετικές πηγές εμφάνισαν ένα smartphone που αναφέρουν ως το Galaxy S9 και οπτικά θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι όντως πρόκειται για το ένατο κατά σειρά Galaxy S αφού μοιάζει πολύ με το Galaxy S8 εκτός από το κάτω bezel το οποίο έχει μικρύνει πάρα πολύ και μοιάζει σχεδόν ανύπαρκτο. Η όψη του κατά τα άλλα δεν φαίνεται να έχει κάποιες άλλες διαφορές. H γνωστή Infinity Display δεσπόζει στο μπροστινό μέρος με το επάνω bezel να είναι αρκετό ώστε να “φιλοξενήσει” τους αισθητήρες που χρειάζεται αλλά και την εμπρόσθια κάμερα. Δυστυχώς οι διαρροές δεν δείχνουν το πίσω μέρος της συσκευής για να δούμε αν εκεί θα υπάρχει κάτι διαφορετικό όπως η διάταξη της (διπλής) κάμερας ή τη θέση του fingerprint scanner. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται το υποτιθέμενο Galaxy S9 και σε ένα κόκκινο χρώμα, οπότε ίσως δούμε μία νέα χρωματική επιλογή στην καινούρια ναυαρχίδα της Samsung.
Πιθανόν να δούμε το Galaxy S9 στην CES 2018 ή σε κάποιο ειδικά διαμορφωμένο event των Κορεατών λίγο αργότερα. Μέχρι τότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το πώς θα είναι το τελικό προϊόν.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.