[Φήμη] Το Oppo Reno έχει την πιο ασυνήθιστη μπροστινή κάμερα!

Έχουμε δει πολλές εταιρείες να πρωτοτυπούν στα πλαίσια του μεγάλου ανταγωνισμού για το ποια θα κατασκευάσει τη συσκεύη με τα μικρότερα bezels. Από την vivo με το ΝΕΧ που το έκανε πρώτη με την pop up selfie camera, εν συνεχεία με την Oppo και το Find X μέχρι και την Xiaomi με το Mi Mix 3. Σήμερα, όμως, πρόκειται να σας δείξουμε την πιο ασυνήθιστη μπροστινή κάμερα που έχετε δει ποτέ, αυτήν του Oppo Reno.

Σύμφωνα με βίντεο που διέρρευσε, εκτός από τον πολύ περίεργο τρόπο κατά τον οποίο κάνει την εμφάνισή της η selfie κάμερα, βλέπουμε και το πίσω μέρος της συσκευής. Οι προηγούμενες φήμες θέλανε το Reno να έρχεται με periscope κάμερα 10x zoom αλλά ίσως αυτό του βίντεο να πρόκειται για κάποιο πιο οικονομικό μοντέλο πιθανόν με τον Snapdragon 710.

Εκτός από το συγκεκριμένο -ανεπιβεβαίωτο- βίντεο, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και κάποια renders θηκών του Reno που δείχνουν ξεκάθαρα το μεγάλο κενό στο επάνω μέρος για τον μηχανισμό της εμπρόσθιας κάμερας ενώ στο κάτω μέρος περιμένουμε θύρα USB-C, θύρα 3,5mm για ακουστικά και ηχείο. Στο πίσω μέρος υπάρχει κενό για μόνο δύο κάμερες κάτι που ενισχύει το ενδεχόμενο να μιλάμε για κάποια πιο οικονομική και με χαμηλότερα specs, έκδοση.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!