(Φήμη) The Legend of Zelda: Η ταινία που δεν έγινε ποτέ!

Πρόκειται μόνο για φήμη, αλλά η παρακάτω εικόνα είναι από τα Twitter, Tumblr και Facebook του Andrew Dickman, ενός ανθρώπου που είναι χρόνια χωμένος στη βιομηχανία των animated ταινιών. Η εικόνα λοιπόν δείχνει τον Link και την Navi, του κλασσικού franchise The Legend of Zelda.  Το στιγμιότυπο  υποτίθεται ότι είναι δουλειά του Disney Animation Studios.

zelda-disney-rumor-adickman__large

Ο ίδιος ο Dickman ισχυρίζεται πως η εικόνα προέρχεται από ένα test-screening ενός ”πολύ μικρού, σε διάρκεια animation”. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Dickman, το animation προήλθε μέσα από τα στούντιο της Disney την ίδια περίοδο που βγήκε το Ocarina of Time. Επίσης αναφέρει, ότι ο Link πολεμούσε τέρατα (υποθέτουμε Moblins), και λίγο μετά εμφανιζόταν η Ζelda στην οθόνη. Το εν λόγω animation υποτίθεται ότι ήταν μια προσπάθεια της Disney για την δημιουργία μια animated Zelda ταινίας.

Ο Dickman αυτή τη στιγμή εργάζεται στη Nickelodeon. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με άλλα studios όπως η Warner Bros. Ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία είναι από έναν φίλο του ο οποίος δούλευε εκείνη την περίοδο στo στούντιο της Disney για το τρομερό animation ”Ηρακλής” και λέει πως είχε δει το test-screening αυτοπροσώπως.

Εσείς θα θέλατε να δείτε μια animation ταινία Zelda, από την Disney; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.