Facebook Messenger: Διαθέσιμη η δυνατότητα για διαγραφή μηνυμάτων!

Να και κάτι πολύ λειτουργικό και χρήσιμο για πολλούς! Γιατί μην μου πείτε ότι δεν έχετε μετανιώσει κάποια στιγμή για μήνυμα που έχετε στείλει είτε γιατί έχει γραφτεί βγάζοντας νόημα διαφορετικό από αυτό που θέλατε είτε επειδή απλά αλλάξατε γνώμη.

Ο Zuckerberg εισάκουσε τις προσευχές όλων αυτών που έστειλαν μεθυσμένοι (ή και νηφάλιοι…) μηνύματα σε νυν και πρώην συντρόφους και ενσωμάτωσε στο Messenger επιλογή “Unsend”! Κοινώς, μπορείτε να διαγράψετε μήνυμα αφού το έχετε στείλει. Αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό σε πολλά διάσημα social apps όπως το Viber, το WhatsApp και το Instagram και τώρα ήρθε η ώρα και για το Messenger. Βέβαια υπάρχει ένας μεγάλος περιορισμός στην  συγκεκριμένη υλοποίηση. Ο χρήστης μπορεί να διαγράψει το μήνυμα που έστειλε μέσα σε 10 λεπτά από την στιγμή της αποστολής. Μετά από αυτό είστε ανύμποροι και αβοήθητοι…

Οι επιλογές που υπάρχουν για διαγραφή είναι δύο. Διαγραφή για όλους τους συνομιλητές και διαγραφή για τον εαυτό μας. Όλοι όσοι βρίσκονται στη συνομιλία θα βλέπουν στη θέση του διεγραμμένουν μηνύματος μία σημείωση ότι κάποιο μήνυμα διεγράφη.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα αρχίσει σιγά σιγά να δίνεται σε όλους τους λογαριασμούς και στο Android και στο iOS.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Giveaway με Gaming Περιφερειακά για PS4 και Xbox One