Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

Facebook Messenger: Αλλαγές και ανανεώσεις

Την αναβάθμιση του Messenger ανακοίνωσε σήμερα το Facebook, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να αποστέλλει γραπτά μηνύματα και σε επαφές του τηλεφωνικού του καταλόγου.

A38B5A3281E1ACACCFD021C389BA75D3

Το ανανεωμένο Facebook Messenger σάς ζητά να καταχωρίσετε – προαιρετικά πάντα – τον τηλεφωνικό σας αριθμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε να τον καταχωρίσετε, θα σας αποσταλεί ένα γραπτό μήνυμα με κωδικό επιβεβαίωσης. Μετά την καταχώριση και του κωδικού θα είστε πια διαθέσιμος για αποστολή και λήψη μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς σας φίλους, ακόμη και όταν δεν είστε συνδεδεμένος στο Facebook.

Η ανανεωμένη έκδοση του Messenger προσφέρει ένα νέο περιβάλλον περιήγησης για το χρήστη. Κάθε επαφή σας συνοδεύεται πλέον από μια φωτογραφία προφίλ (στα αριστερά του ονόματος κάθε επαφής). Παράλληλα, υπάρχει μια μπλε ένδειξη, η οποία σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιος από τους διαδικτυακούς σας φίλους κάνει χρήση της εφαρμογής και ποιος είναι εκτός σύνδεσης. Η αναβάθμιση του Messenger είναι διαθέσιμη τόσο για λογισμικό iOS όσο και για Android.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!