Έρχονται νέα για το Wasteland 3 στην παρουσίαση του Xbox για την Ε3

Η inXile Entertainment είναι γνωστή για τα πιο παραδοσιακά Old-school RPGs Fallout 1,Bards Tale, Torment: Tides of Numenera, το VR RPG Mage Tale και τη σειρά Wasteland. Με την Microsoft να την εξαγοράζει και να την προσθέτει στα Xbox Game Studios η inXile Entertainment δε θα χρειαστεί να στηρίζεται σε λύσεις τύπου Crowfunding για να μας φέρει τα επόμενά της παιχνίδια.

Όπως ανακοίνωσε και η ίδια στο fig.co μετά την εξαγορά της έχει μεγαλώσει σαν εταιρία, έχει προσλάβει παραπάνω προσωπικό, και βάζει τα νέα Resources από την Microsoft μέσα στο προγραμμά της. Φυσικά το άμεσο προγραμμά της περιλαμβάνει το Wasteland 3 για το οποίο θα μοιραστεί μαζί μας διάφορα Development Updates στην φετινή Ε3 2019. Κάτι που ίσως φανεί παράξενο είναι ότι το Wasteland 3 δε θα είναι αποκλειστικό στο Xbox One αφού θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation 4 (εκτός άμα αλλάξει κάτι στο μέλλον) όπως και δε θα είναι αποκλειστικό σε κανένα ψηφιακό Store (Steam, Epic).

Μία αλλαγή που θα φέρει το Wasteland 3 είναι η Cinematic παρουσίαση στους διάφορους διαλόγους με την κάμερα να γίνεται από ισομετρική σε κοντινή τρίτου πρόσωπου. Αν και το βίντεο που ακολουθεί είναι από το 2016 είμαστε περίεργοι να δουμε πως αυτό θα έχει εξελιχθεί.

 

Και όλα αυτά την ώρα που περιμένουμε και το Remaster του Wasteland 1. Υπενθυμίζεται ότι το Wasteland 2 Director’s cut βρίσκεται μέσα στο Xbox Game Pass.

Πως σας φαίνεται η επιλογή της inXile να κυκλοφορήσει το Wasteland 3 και για PlayStation 4; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχνάτε πως μία έγγραφή στο κανάλι, ένα like και share μας βοηθούν!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Marvel’s The Inhumans: Η Marvel ανακοινώνει την νέα της τηλεοπτική σειρά