Έρχεται το Diablo III στο Nintendo Switch; (Φήμη)

Η φήμη της νέας κονσόλας της Nintendo, Nintendo Switch, μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο και πολλά παιχνίδια αποφασίζουν να “φέρουν τα ταλέντα” τους και στην νέα κονσόλα της εταιρείας. Τι γίνεται, όμως, όταν η Blizzard, αποφασίζει να φέρει το μεγαλύτερο της franchise στο δημιούργημα της Ninty; Χαμός!

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο Forbes, το οποίο “κατέβηκε” λίγα λεπτά μετά την δημοσίευση του, το Diablo III θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch. O τίτλος του θα είναι Diablo III: Eternal Collection, αφού θα περιλαμβάνει και τα δύο expansions του, τα Reaper of Souls & το Rise of The Necromancer. Η τιμή του θα κοστολογείται περίπου στα 60 δολάρια Αμερικής, ωστόσο, θα υπάρξει αποκλειστικό περιεχόμενο για τους κατόχους του Switch, αφού θα έχουν αποκλειστικά αντικείμενα που θα έχουν να κάνουν με το The Legend of Zelda franchise. 


Επίσης, θα υπάρχουν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού στο Switch. Μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με τους φίλους σας online, ενώ μπορείτε να παίξετε 4 διαφορετικά Switch στον ίδιο χώρο, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για να μπορείτε να παίξετε online co-op ωστόσο, θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στην online υπηρεσία της κονσόλας.

Λάβετε όσα σας είπαμε σαν φήμη, αφού ούτε η Blizzard, ούτε η Nintendo, έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη της έκδοσης αυτής. Υπομονή λοιπόν, μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
[MWC 2019]: Το Nokia 4.2 είναι ο killer της mid-range κατηγορίας