Επιτέλους, o Iron Man τρώει ξύλο στο πρώτο trailer του Civil War!

Επιτέλους! Απανταχού Marvel fans αυτήν την στιγμή έχουν ξεσηκωθεί! Εδώ είναι, το έχουμε, μπορείτε να το δείτε άπειρες φορές! Ο λόγος το trailer που περίμεναν όλοι οι φαν της Marvel και όχι μόνο. Ο Jimmy Fallon πριν την έναρξη της εκπομπής του, ανακοίνωσε στο twitter ότι ο Iron Man και ο Captain America θα είναι μαζί του, και πως έχουν μια έκπληξη για εμάς. Όπως και έγινε. Μαζί τους φέρανε το πρώτο trailer για το Captain America: Civil War, καθώς και τρεις νέες αφίσες!

civilwar3civilwar2civilwarsmall

Για να μην κάνουμε πολύ spoil, στο trailer βλέπουμε τον Iron Man να τρώει ξύλο, βλέπουμε έντονα την διαμάχη μεταξύ τους. Επίσης βλέπουμε για πρώτη φορά τον Black Panther καθώς και λίγες σκηνές από την μάχη μεταξύ των Avengers, όπως σας είχαμε δείξει στα gifs που διέρρευσαν πριν λίγους μήνες. Καλά όλα αυτά, αλλά ακόμη με τρώει ένα πράγμα…Που είναι ο Spiderman μου!;!; Πιάστε τις ασπίδες σας, τις μάσκες Iron Man που μπορεί να έχετε και πάμε!

Το Captain America: Civil War θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές Μάιου του 2016. Με πρωταγωνιστές τους Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Frank Grillo, Paul Bettany, Don Cheadle, Emily VanCamp, William Hurt, Martin Freeman και Chadwick Boseman ως Black Panther σε σκηνοθεσίαAnthony και Joe Russo.

Το Captain America: Civil War διαδραματίζεται αμέσως μετά το Avengers: Age of Ultron από εκεί που σταμάτησε, ο Steve Rogers οδηγεί τη νέα ομάδα των Avengers στις συνεχείς προσπάθειέςτους για τη διασφάλιση της ανθρωπότητας. Μετά από ένα άλλο διεθνές επεισόδιο με τη συμμετοχή των Avengers με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπλευρες απώλειες και πολιτική πίεση ώστε ναπροσδιορίζεται πότε θα επιστρατεύονται οι ήρωες από τις υπηρεσίες. Η κατάσταση αυτή διαλύει την ομάδα των Avengers ενώ προσπαθούν να προστατεύσουν τον κόσμο από μια καινούργια απειλή.

Τι γνώμη έχετε για το trailer του Civil War; Ποια πλευρά θα υποστηρίξετε; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Το Apple Watch πουλάει περισσότερο από κάθε άλλο wearable