Επίσημο το vivo Z1x με μεγάλη μπαταρία και τρεις κάμερες

Τον Ιούλιο είχατε διαβάσει από εμάς για την ανακοίνωσε τότε του vivo Z1 Pro. Αυτήν τη φορά η Κινέζικη εταιρεία αποκάλυψε ένα νέο μοντέλο της Z σειράς, το vivo Z1x.

Το Z1x έχει επεξεργαστή τον Snapdragon 712 και συνοδεύεται από 6GB RAM. Η οθόνη του είναι στις 6,38 ίντσες με ανάλυση FHD+. Το panel είναι τεχνολογίας Super AMOLED με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω. Επιπλέον, στην οθόνη βρίσκεται και η selfie camera των 32MP μέσα σε notch. Στο πίσω μέρος η vivo έχει τοποθετήσει τρεις φακούς, με τον κύριο να είναι στα 48MP, τον δεύτερο super-wide angle στα 8MP ενώ ο τρίτος που εκτελεί χρέη αισθητήρα βάθους, είναι στα 2MP. Και οι τρεις κάμερες έχουν ΑΙ δυνατότητες.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 64GB και στα 128GB και “τρέχει” Android Pie με το skin της εταιρείας Funtouch OS 9,1 από πάνω.

Το Z1x προσφέρεται σε χρώματα Fusion Blue και Phantom Purple και έχει 4500mAh μπαταρία με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 22,5W. Κοστίζει στην Ινδία περίπου 215 ευρώ για την έκδοση των 64GB ενώ περίπου 240 ευρώ πρέπει να δαπανήσει κάποιος που θέλει την έκδοση 128GB. Θα γίνει διαθέσιμο από τις 13 Σεπτεμβρίου και μετά.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
OnePlus 3 εναντίον όλων! [Video]