Επίσημο το Poco M3 με 6000mAh μπαταρία

Η Poco παρουσίασε το Μ3, με κάποια πολύ καλά specifications και τιμή στα… τάρταρα! Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι η μπαταρία των 6000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W και μπορεί να φορτίσει και άλλες συσκευές με την ίδια ταχύτητα χρησιμοποιώντας το σωστό καλώδιο.

H Poco είναι υπερήφανη για την μπαταρία που εσωμάτωσε στη συσκευή και ισχυρίζεται ότι μπορεί να αντέξει έως 5 ημέρες ελαφριάς χρήσης, 3 ημέρες μεσαίας χρήσης και μιάμιση ημέρα βαριάς χρήσης. Επίσης, ισχυρίζεται ότι για περισσότερα από δύο χρόνια χρήσης δεν θα παρατηρήσει κάποιος εξασθένιση της μπαταρίας.

Στο μπροστινό τμήμα υπάρχει FHD+ οθόνη 6,53 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD με ρυθμό ανανέωσης 60Hz και επικάλυψη Gorilla Glass 3. Στο επάνω μέρος τοποθετήθηκε αισθητήρας μεγέθους 8MP σε notch-σταγόνα.

Στο πίσω μέρος τοποθετήθηκε τριπλή κάμερα με τον κύριο φακό να είναι στα 48MP. Οι άλλοι δύο φακοί είναι 2MP (macro) και 2MP (depth).

Ο επεξεργαστής του Poco M3 είναι ο Snapdragon 662 των 11nm και συνοδεύεται από 4GB RAM. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ανέρχεται στα 64GB ή 128GB. Επιπλέον, υπάρχουν στέρεο ηχεία, αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και IR blaster. Το λειτουργικό σύστημα είναι -φυσικά- το Android 10 με MIUI 12 και τον launcher της Poco. Η Xiaomi αναμένεται να αναβαθμίσει το Μ3 σε Android 11 πολύ σύντομα.

Η συσκευή αναμένεται να αρχίσει να πωλείται την Black Friday, 27 Νοεμβρίου με τις εκπτωτικές τιμές να είναι $129 για την έκδοση 4/64GB και $149 για την 4/128GB. Μόλις τελειώσει το promotion, οι κανονικές τιμές θα ανέβουν λίγο στα $149 και $169 αντίστοιχα.

 

 

 

Πηγή

More Stories
Οικονομικό Nexus smartphone από την Google;