Επίσημο το Galaxy Tab S7 FE

To “δυνατό” mid range tablet της Samsung έγινε επίσημο στη Γερμανία και ονομάζεται Galaxy Tab S7 FE. Η εταιρεία δανείζεται τον όρο “FE” από τα smartphones της (Fan Edition) και όπως θα μπορούσε κάποιος να μαντέψει, μιλάμε για μία υποδεέστερη έκδοση του Galaxy Tab S7+.

Η συσκευή έχει οθόνη 12,4 ίντσες με ανάλυση 2560×1600 pixel και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Στο εσωτερικό της ταμπλέτας υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 750G με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 8MP και μπροστά ένας φακός 5MP. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 10090mAh και φορτίζει με ταχύτητες 45W από το 0 έως το 100% σε περίπου 190 λεπτά.

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και το S Pen το οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν με την εφαρμογή Clip Studio Paint που τους δίνεται δωρεάν για 6 μήνες μαζί με το τάμπλετ. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Samsung DeX ενώ όλη η συσκευή έχει μέγεθος 284,8 x 185 x 6,3 χιλιοστά και βάρος 608 γραμμάρια.

Εμφανίστηκε στο site της Samsung στη Γερμανία με κόστος 649 ευρώ για την WiFi έκδοση αλλά υπάρχει και δυνατότητα για 5G συνδεσιμότητα. Πιθανόν στην πορεία να υπάρξουν εκδόσεις με περισσότερη RAM και αποθηκευτικό χώρο.

Όσον αφορά στα χρώματα, δύο είναι οι διαθέσιμες επιλογές, το μαύρο και το ασημί. Αναμένουμε να το δούμε και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης εν καιρώ.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγη