Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Εμφανίστηκε και… εξαφανίστηκε beta του Gotham Knights

Μια δοκιμαστική έκδοση (beta) του Gotham Knights φέρεται να προστέθηκε στο Steam προτού αφαιρεθεί ή τουλάχιστον κρυφτεί από τη δημόσια θέα. Παρόλο που δεν έχει παραμείνει κανένα ίχνος της στο Steam παρόλα αυτά ότι ανεβαίνει στο ίντερνετ… μένει στο ίντερνετ έτσι μέσω του Steam DB, έναν ιστότοπο που δεν είναι συνδεδεμένος με το Steam αλλά παρακολουθεί και μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με το backend της πλατφόρμας έχει όλες τις πληροφορίες.

Το μέγεθος της εγκατάστασης εμφανίζεται 82,5 GB αλλά να διευκρινίσουμε πως προς το παρόν, δεν έχουμε καν ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gotham Knights, πόσο μάλλον λεπτομέρειες για μια beta άρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το εκλάβουμε ως φήμη.

Το Gotham Knights είναι το επόμενο παιχνίδι από το στούντιο που μας έφερε το αγαπημένο μου και υποτιμημένο κατά την άποψή μου Batman: Arkham Origins, Warner Bros. Montreal και θα είναι η πρώτη κυκλοφορία του στούντιο εδώ και οκτώ χρόνια. Τοποθετημένο χρονικά μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του Batman θα παίξουμε ως Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood καθώς προσπαθούμε να καθαρίσουμε τους δρόμους του Gotham.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

[πηγή-steamdb.info]