Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

4-win IP boost δώρο για Email verification

Η επαλήθευση του E-mail έφτασε!

Ως μέρος των συνεχιζόμενων εργασιών για να κρατήσουμε τους λογαριασμούς όλων των Summoners “ασφαλής“, σας παρουσιάζουμε την επαλήθευση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για οποιαδήποτε λογαριασμό. Μόλις ενεργοποιηθεί από τους παίκτες, το σύστημα αυτό θα επαληθεύει με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κάθε φορά που γίνεται αλλαγή στο λογαριασμό σας, εξασφαλίζοντας ότι γνωρίζετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα που μπορεί να συμβαίνει.

Για να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να προστατέψετε τον λογαριασμό σας από την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση απλώς κάντε:

  • Κατευθυνθείτε στο leagueoflegends.com και κάντε sign in
  • Κάντε Click στο summoner name σας
  • Ακολουθήστε τις υποδείξεις για να πετυχετε την επαλήθευση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Οι “κακοί” δε θα μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή στον λογαριασμό σας χωρίς να έχουν πρόσβαση και στο επαληθευμένο e-mail σας. Αυτο ειναι μονο το πρωτο βημα – ακομη στοχευουμε σε πολλες ακομη δυνατότητες ασφαλείας για να κρατήσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ασφαλή, όπως το SMS Protection και πολλά ακόμη. για αυτό αναμένετε.

Για να σας πούμε ευχαριστώ, σας προσφέρουμε 4-win IP boost για όλους όσους επαληθεύσουν τον λογαριασμό e-mail τους. Για αυτό τρέξτε στο leagueoflegends.com και ξεκινήστε.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!