Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Στην ελληνική αγορά ο πρώτος εκτυπωτής με NFC

C77FEB581AD6D66F1FE90709EC4B7FAC

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι διαθέτει στην ελληνική αγορά τον πρώτο έγχρωμο λέιζερ εκτυπωτή με τεχνολογία NFC (Near Field Communication – Επικοινωνία Εγγύς Πεδίου), καθώς και τα πολυμηχανήματα της σειράς Xpress C4XO, που επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν εύκολα φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και έγγραφα από τα Smartphones ή τα Tablet , αγγίζοντας απλώς το Smartphone/Tablet τους στον εκτυπωτή.

Η νέα σειρά προϊόντων αποτελείται από τον έγχρωμο λέιζερ εκτυπωτή C410W, τα έγχρωμα λέιζερ πολυμηχανήματα C460W, με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης, καθώς και τον C460FW, με δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ.

Οι εκτυπωτές αυτοί έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες οι οποίοι, είτε στο σπίτι τους είτε σε ένα εργασιακό χώρο, θέλουν να εκτυπώσουν υλικό από τα Smartphones τους (mobile printing). Τα τρία αυτά μοντέλα είναι σε θέση να εκτυπώσουν έως και 18 σελίδες ανά λεπτό σε ασπρόμαυρο και τέσσερις έγχρωμες σελίδες το λεπτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την φωτογραφία που θέλετε και να να ακουμπήσετε το Κινητό/Tablet στον εκτυπωτή.