Είναι οριστικό: O Ben Affleck αποχώρησε από τον ρόλο του Batman

Μόνο τρεις ταινίες διάρκεσε η παραμονή του Ben Affleck στον ρόλο του δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne, ο οποίος τα βράδια φοράει μια στολή και γίνεται, ένας, άγνωστος φαντάζομαι σε όλους σας, ήρωας, ονόματι Batman.

Batman v Superman, ένα cameo στο Suicide Squad και το Justice League. Αυτά είδαμε από τον κύριο Affleck, ο οποίος με ένα tweet του επιβεβαίωσε ότι βγάζει την “κάπα” του ντετέκτιβ και ασχολείται με νέα project. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα Tweet του DEADLINE, όπου ο σκηνοθέτης του The Batman, Matt Reeves, εξηγούσε το όραμα του για την επερχόμενη ταινία The Batman και πως ο Batman θα ήταν περισσότερο ένας noir detecitve παρά ένας υπέρ-ήρωας που δέρνει βίαια τους αντιπάλους του, ο Affleck ευχήθηκε καλή τύχη στον Reeves και του ευχήθηκε να εκπληρώσει με επιτυχία το όραμα του.

Οι φήμες κάνουν λόγο ότι ο Affleck αποχώρησε λόγω διαφωνιών για την κατεύθυνση της ταινίας με τον Reeves αλλά και για το γεγονός ότι η DC τον έβγαλε από την καρέκλα του σκηνοθέτη, την οποία πριν τον Reeves, είχε ο ίδιος. Η ταινία του Reeves παρ’όλα αυτά, βρίσκεται υπό ανάπτυξη και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2021.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Εγκυκλοπαίδεια Legend of Zelda σε μορφή μεγάλης κασέτας NES