Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Η Eidos-Montréal θα εστιάζει πλεον στη δημιουργία online τίτλων

Eidos-Montréal ανέβασε μια ανακοίνωση στο επίσημο site της, ενημερώνοντας την gaming κοινότητα πως ξεκινάει την ανάπτυξη online παιχνιδιών. Το studio που μας έδωσε το reboot του Tomb Raider και τα παιχνίδια Deus Ex αποφάσισε δια στόματος David Anfossi, πως ετοιμάζεται να αλλάξει πορεία.

Στην Eidos-Montréal δουλεύουμε για να δημιουργούμε καινοτόμες και συναρπαστικές εμπειρίες, για τους απανταχού gamers. Πλέον, θέλουμε να δώσουμε έμφαση στις online εμπειρίες των παιχνιδιών μας, θέλοντας να δώσουμε στους gamers αξιομνημόνευτα παιχνίδια. Μέσα από αυτό θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στα σύμπαντα που έχουμε δημιουργήσει να υπερισχύσουν και τώρα και στο μέλλον. Για να το καταφέρουμε αυτό δημιουργούμε τις ομάδες και τα εργαλεία που είναι ικανά για κάτι τέτοιο“, ήταν η ανακοίνωση στο επίσημο site του στούντιο.

Αυτή η αλλαγή τακτικής αφήνει ξεκρέμαστη τη Square Enix, καθώς μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει στη δημιουργία του Deus Ex: Mankind Divided, ενώ υπήρχε συνεργασία με την Eidos-Montréal και τη Marvel, για τη δημιουργία ενός νέου video game από το σύμπαν των Avengers. Πλέον περιμένουμε ποια θα είναι η απάντηση του προέδρου της Square Enix, γι’ αυτή την απόφαση.

Θα θέλατε να δείτε online τίτλους από την Eidos-Montréal; Είναι σωστή η κίνηση αυτή; Απαντήστε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!