Δωρεάν το Dead Space για το PC

Το κλασσικό sci-fi παιχνίδι της EA διατίθεται πλέον δωρεάν στο Origin. Για εσάς τις ταπεινές ψυχές που δεν είστε εξοικειωμένοι η δεν γνωρίζετε το Dead Space, αποτελεί ένα έντονο big budget παιχνίδι φρίκης για τα τότε δεδομένα, μιας και η κυκλοφορία του χρονολογείται πριν από δέκα χρόνια. Η ιστορία ακολουθεί τις τύχες του Isaac Clarke, ενός διαστημικού μηχανικού που βρίσκεται μέσα στο χτυπημένο σκάφος USG Ishimura. Ένα σκάφος, που έχει προσβληθεί από μια σοβαρή μόλυνση.

Το Dead Space αποτελεί ένα third-person παιχνίδι δραπέτευσης, μέσα σε ένα ανατριχιαστικό περιβάλλον, το οποίο βασίζεται ανάμεσα στον τρόμο του Alien του Ridley Scott και στα θλιβερά creepy στοιχειωμένα σπίτια του Event Horizon. Όλα σχεδόν έχουν να κάνουν με τον φόβο και την φρίκη, σε συνδυασμό με ένα σκόπιμα ανυπόφορο combat system, καθαρά σχεδιασμένο για μαζικούς διαμελισμούς. Σε αντίθεση με τα μεταγενέστερα Dead Space, οι παίχτες δεν νιώθουν σαν να έχουν μπεί σε ”kick-ass” mode. Δεν τίθεται θέμα κάποιου action hero ρόλου.

Βέβαια, αρκετοί προτιμούν την ακριβώς επόμενη έκδοση του Dead Space, η οποία προσέφερε μια αξιοπρεπή ισορροπία μεταξύ της έντονης φρίκης και της ομαλής, ειρηνικής σε πλαίσια, δράσης. Οποιαδήποτε και αν είναι η προτίμηση σας, το Dead Space είναι μια φανταστική εμπειρία από μια σπουδαία προγραμματιστική ομάδα, την πάλαι πότε Visceral Games.

Σας αρέσουν τα horror games; Θα δίνατε μια ευκαιρία στο Dead Space; Αφήστε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

 

 

More Stories
Ανακοινώθηκε DualShock 4 USB Wireless Adapter για PC