Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Το Digital Expo 2017 έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου

Η χώρα μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί ακόμα ένα μεγάλο event, το Digital Expo 2017, αφιερωμένο στο Gaming και την Τεχνολογία και το Busted είναι για ακόμη μία φορά εδώ για να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου ο προορισμός σας θα πρέπει να είναι το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, όπου θα λάβει τόπο το event, για μοναδικές εμπειρίες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Digital Expo 2017, με το Busted να συμμετέχει ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας.


Ενδιαφέρουσες ομιλίες και shows από αγαπημένους YouTubers, επίκαιρα ακαδημαϊκά σεμινάρια, συναρπαστικά τουρνουά σε κονσόλες και υπολογιστές, Card Games και διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art με πλούσια δώρα είναι μερικά μόνο από τα happenings που θα περιλαμβάνει η Gaming – Τεχνολογική εκδήλωση με την ονομασία Digital Expo.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από το GameSpace.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου 2017.

Το Main Stage του Digital Expo θα γίνει ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενηθεί η Βαλκανική Διοργάνωση με ονομασία Lan Masters. Οι 4 καλύτερες ομάδες League of Legends στα Βαλκάνια, θα διαγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο των 5.000€, με την Ελλάδα να αντιπροσωπεύεται από 2 ομάδες!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν εκθέσεις από: γνωστές εταιρείες του Τεχνολογικού χώρου, Indie Developers που θα παρουσιάσουν τα νέα παιχνίδια τους, κονσόλες και υπολογιστές άνω των δέκα ετών από την Amigahellas καθώς και μικρά booths από Cosplayers – Artists.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «κλείσιμο» της πρώτης μέρας θα είναι άκρως εορταστικό με τραγούδι και μουσική!

Πληροφορίες

  • Διάρκεια: 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2017
  • Ώρες: 10:00 – 22:00
  • Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.
  • Κόστος εισόδου: 3€ την ημέρα ή 5€ για το 2ήμερο (4€ για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου)
  • Χώρος: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106 (κοντά στον σταθμό «Ανθούπολη» του μετρό)
  • Αγορά εισιτηρίων: gmsp.me/DEX-Tickets
  • Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη μέσω του Viva.gr καθώς και σε 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης


Να είστε όλοι εκεί!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!