Διαρροή αποκαλύπτει την ύπαρξη του Erron Black στο Mortal Kombat 11

To Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί σε λίγους μήνες και σιγά σιγά, η Netherrealm Studios θα αρχίζει να αποκαλύπτει όλο το playable roster που θα έχουμε στην διάθεση μας. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει παλιούς και νέους χαρακτήρες να εμφανίζονται. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή το παιχνίδι, έχει κοντινό παράθυρο κυκλοφορίας, ότι την γλυτώνει από διαρροές.

Εχθές, βγήκαν στην δημοσιότητα τα Steam Trophies του παιχνιδιού χωρίς να έχουν λάβει ακόμα την επίσημη ονομασία τους, ωστόσο ανάμεσα σε αυτά παρατηρήσαμε ένα trophy που γράφει “perform 2 different fatalities with Err”. Στην εικόνα που θα δείτε παρακάτω, θα δείτε ότι τα άλλα ονόματα, συνδέονται πολύ στενά με τους χαρακτήρες που έχουμε δει και στα trailers, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα.


Αυτό το όνομα μοιάζει πολύ με τον μαχητή, από την Άγρια Δύση, ονόματι Erron Black. O gunslinger, ο οποίος στο MK 10, είχε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, μάλλον επιστρέφει και στο MK 11, χωρίς να ξέρουμε πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος του για την πλοκή της ιστορίας.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν, καθώς περιμένουμε την συνέχεια των αποκαλυπτηρίων του roster από την Netherrealm Studios. Εσείς θέλετε να δείτε τον Erron Black στο παιχνίδι; 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
Πρώτες εικόνες για το Teenage Mutant Ninja Turtles παιχνίδι της Platinum