Διάνοια δημιουργεί το Duck Hunt της Nintendo στο VR

Διάνοια καταφέρνει και δημιουργεί το Duck Hunt της Nintendo στο VR. Ο Joseph Delgado είναι 21ος χρονών από το New Jersey και σπουδάζει υπολογιστική επιστήμη και τεχνολογία.

O Joseph λοιπόν, αγοράζει ένα Oculus Rift Development Kit 2, και με τις γνώσεις που έχει καταφέρνει να φτιάξει το Duck Hunt για το VR με τα αποτελέσματα να είναι εκπληκτικά. Πως το έκανε; Μετέτρεψε τα 2D στοιχεία του παιχνιδιού σε 3D με Python και αντικατέστησε το χαρακτηριστικό όπλο laser με το Hydra της Razer, φυσικά, άφησε το όπλο εμφανίσιμο μέσα στο παιχνίδι για περισσότερο ρεαλισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι δημιούργησε και ένα μικρό level το οποίο υποτίθεται ότι είναι το σπίτι του “κυνηγού” όπως και μια μικρή πρόκληση 7 ημερών όπου μέρα με την μέρα η δυσκολία αυξάνετε.

hsxjlsho8ns9gxo8r1te

Ο Delgado είναι λάτρεις των retro game και δημιούργησε το παιχνίδι για το Global Game Jam 2016. Ευελπιστεί κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει το παιχνίδι του δωρεάν, ανεξάρτητα τι λέει η Nintendo για αυτό. Πως φαίνεται το παιχνίδι τώρα θα μου πείτε. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο δοκιμαστικό βίντεο παρακάτω όπου έχει κάνει ο ίδιος.

Τι γνώμη έχετε για τo κατόρθωμα; Είστε φαν του Duck Hunt; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Το MAME γίνεται 19 ετών και Open Source