Δείτε πρώτο Gameplay του Resident Evil Village στο PS4 Pro που δείχνει εντυπωσιακό (video)

Και με εξαιρετική απόδοση

Αν θέλετε να παίξετε το Resident Evil Village και δεν έχετε εξασφαλίσει ακόμα κονσόλα PS5 (και διαθέτετε PS4 Pro) σας έχουμε καλά νέα. Το IGN εξασφάλισε Gameplay από το Resident Evil Village στο PS4 Pro όπου και εντυπωσιακό δείχνει (μπορούσαμε να το φανταστούμε και από τον προκάτοχό του το Resident Evil 7: Biohazard) και στα 60fps (frames per second). Λογικό είναι πάντως να τρέχει σε μικρότερη ανάλυση σε σύγκριση με το PS5. Όσοι θέλετε να δείτε το παιχνίδι πόσο εντυπωσιακό είναι στο PS5 μπορείτε να δείτε το δικό μας Busted Plays video που ανεβάσαμε πριν από λίγες εβδομάδες με το Maiden Demo του Resident Evil Village.

Επίσης να υπενθυμίσουμε πως η Capcom προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση από την PS4 έκδοση του παιχνιδιού στην PS5 για να είστε καλυμμένοι και με αυτό. Όσοι παρόλα αυτά ψάχνετε νέα κονσόλα και δεν βρίσκετε δείτε μεταξύ άλλων στο παρακάτω πρόσφατο Recap μας όπου σας αναφέρω και πότε θα έρθουν νέες παρτίδες στην Ελλάδα αλλά και πως μπορείτε να δοκιμάσετε να αποκτήσετε την κονσόλα σας αν είστε τυχεροί από τώρα.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου τόσο στα PS5, Xbox Series X|S, PC όσο και στα PS4 και Xbox One, με μια ποικιλία ειδικών εκδόσεων.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Η Bandai Namco Europe επιβεβαιώνει το Dragon Ball XENOVERSE 2 στο Nintendo Switch