Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Δείτε ποια παιχνίδια αποχωρούν πρώτα από το νέο PlayStation Plus

Και οργανώστε το πρόγραμμά σας

Το νέο PlayStation Plus μόλις κυκλοφόρησε και στα μέρη μας αλλά ήδη ορισμένα από τα παιχνίδια του έχουν ημερομηνίες λήξης.

Ακριβώς στο κάτω μέρος του καταλόγου υπάρχει μια ενότητα που ονομάζεται “Τελευταία ευκαιρία για παιχνίδι”. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν δύο παιχνίδια στη λίστα: το PS4 Shadow Warrior 3 και το παιχνίδι Syberia για το PS3. Το πρώτο πρόκειται να αποχωρήσει από τον κατάλογο Extra στις 5 Ιουλίου 2022 ενώ το δεύτερο θα αποχωρήσει από το Premium στις 19 Ιουλίου 2022.

Το FAQ της Sony για την υπηρεσία αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια “για όσο διάστημα παραμένετε ενεργός συνδρομητής. Ορισμένα παιχνίδια στον Κατάλογο παιχνιδιών και στον Κατάλογο Κλασικών παιχνιδιών θα έχουν ημερομηνίες λήξης για το πότε θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία, οι οποίες θα δημοσιοποιηθούν έγκαιρα”.

Ορισμένα άλλα παιχνίδια που εμφανίζουν επίσης ημερομηνίες λήξης, αν και δεν εμφανίζονται στην ενότητα “Τελευταία ευκαιρία για παιχνίδι”, μόνο μέσω αναζήτησης είναι τα:

  • NBA 2K22 – 31st August 2022
  • WRC 10 – 31st August 2022
  • Red Dead Redemption 2 – 20th September 2022
  • Red Dead Redemption – 17th October 2022
  • Red Dead Redemption: Undead Nightmare – 17th October 2022

Να σημειωθεί πως και άλλα παιχνίδια που δεν αναφέρονται στο “Τελευταία ευκαιρία για παιχνίδι” μπορεί επίσης να έχουν ημερομηνία λήξης.

Διαβάστε επίσης πως η Sony ξεπέρασε την υπόσχεσή της για 700 παιχνίδια στο νέο PlayStation Plus.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!