Το Bully 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη σύμφωνα με υπάλληλο [ΦΗΜΗ]

Καιρό τώρα ακούμε φήμες για το πολυπόθητο Bully 2, του οποίου θεωρητικά ξεκίνησε η ανάπτυξη όταν η Rockstar Games ολοκλήρωσε το Red Dead Redemption 2.

Πλέον έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από την κυκλοφορία του RDR2 και δεν είχαμε κάποια επίσημη δήλωση για την κατάσταση του Bully 2 ή του επόμενου project της εταιρίας. Κάπου εδώ όμως έρχεται ένας YouTuber με το όνομα SWEGTA, ο οποίος έχει κάνει διάφορα video με επίκεντρο το Bully 2. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι στα σχόλια, όπου ένας Alex Martens έχει σχολιάσει και πεί ότι το Bully 2 βρίσκεται όντως υπό ανάπτυξη (“Bully 2 is indeed in development”).

Πού είναι το ενδιαφέρον; Ότι όντως υπάρχει ένας Alex Martens και είναι Technical Designer στην Rockstar Games, ενώ έχει σχολιάσει και σε άλλα σχετικά video. Μπορεί εύκολα κάποιος να πεί ότι πρόκειται για troll λογαριασμό, αλλά κάποιοι χρήστες του Reddit που έψαξαν λίγο παραπάνω, βρήκαν ότι ο λογαριασμός δημιουργήθηκε το 2013, έχει 189 subscribers και ακολουθεί το κανάλι της Game Developers Conference, κάτι που κανένα troll δεν θα έμπαινε στον κόπο να κάνει και φαίνεται να είναι όντως ο πραγματικός λογαριασμός του developer.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως πλέον έχει διαγράψει το επίθετό του (με τον λογαριασμό να αναφέρει μόνο Alex M) και αφαίρεσε την φωτογραφία προφίλ. Αν και τα στοιχεία μέχρι τώρα δείχνουν να είναι πολύ θετικά, δε μπορούμε να μη το θεωρούμε ως φήμη, καθώς δεν υπάρχει επίσημη δήλωση από κάποια εταιρία.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Έρχεται το πανίσχυρο HTC One M9+