Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

Apple: 2 νέες αποκαλύψεις δια στόματος Tim Cook

Ο Tim Cook μίλησε για 2 πράγματα που ίσως τα δούμε μέσα στο 2014 με 2015

1. Mobile πληρωμές

O Tim Cook τόνισε χαρακτηριστικά πως οι mobile πληρωμές είναι μια περιοχή με τεράστιο ενδιαφέρον για την Apple.

“Οι mobile πληρωμές και η εν λόγω περιοχή γενικότερα είναι μια από αυτές που έχουμε εστιάσει το ενδιαφέρον μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο CEO της Apple.

“Αυτή ήταν μια από τις βασικές μας σκέψεις όταν δημιουργήσαμε το Touch ID” είπε με με πολύ σοβαρό ύφος.

2. Μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας

Οι αναλυτές προσπάθησαν με τις ερωτήσεις τους να εκμαιεύσουν κάποια δήλωση από τον Tim Cook για τα μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας. Πρώτος τον λόγο τον πήρε ο Gene Munster θέλοντας να στριμώξει τον Cook αναφέροντας του τις “μελλοντικές νέες κατηγορίες” που ο CEO της Apple είχε αναφερθεί το 2013. Η απάντηση ήταν λακωνική και άμεση.

“Ισχύουν να όσα ανέφερα δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στα πλάνα μας” Ο Munster στην συνέχεια προσπάθησε να θίξει το θέμα του iTV αλλά πήρε ως απάντηση την φράση “Πιστεύουμε στην καινοτομία”

Εν συνέχεια ένας ακόμη αναλυτής προσπάθησε να πιέσει τον Tim Cook για να αποκαλύψει κάτι για τα μελλοντικά προϊόντα της Apple. O Tim Cook με παγωμένο βλέμμα του είπε:

“Δουλεύουμε πάνω σε πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν και δεν μπορείτε να τα δείτε σήμερα!” μετά ακολούθησε ενός λεπτού σιγή που δημιούργησε μια πολύ περίεργη ατμόσφαιρα στον χώρο.

Tim-Cook-and-5c-Bloomberg-Buisinessweek-640x426

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!