Αποτελέσματα Ψηφοφορίας: PS5 ή Xbox Series X θα αγοράσετε Day One;

Τι ψήφισε η Busted κοινότητα

Είμαστε στο στάδιο αποκάλυψης των επόμενων κονσολών νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X, που γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, λίγες από τις λειτουργίες τους και από το Xbox Series X γνωρίζουμε και το τελικό του σχεδιασμό. Σας καλέσαμε πριν λίγες ημέρες να ψηφίσετε, σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε – θα ακολουθήσουν και άλλες ψηφοφορίες -, ποια από τις δύο κονσόλες θα αγοράσετε την πρώτη μέρα ή ποια θα περιμένετε λίγο περισσότερο για να αγοράσετε, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε τι ψηφίσατε.

  • Το 46% σχεδόν επέλεξε ότι θα αγοράσει το PS5 την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του ενώ το 19% σχεδόν ότι αργότερα θα αγοράσει το PS5. Συνολικά δηλαδή το 65% φαίνεται να στρέφεται προς το PS5.
  • Το 20% σχεδόν επέλεξε ότι θα αγοράσει το Xbox Series X την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του ενώ το 6% σχεδόν ότι θα το αγοράσει αργότερα. Συνολικά δηλαδή το 26% φαίνεται να στρέφεται προς το Xbox Series X.
  • To 8% περίπου επέλεξε ότι θα περιμένει να δει τις τιμές για να αποφασίσει ποια κονσόλα θα αγοράσει
  • Μόλις το 3% σχεδόν επέλεξε ότι θα αγοράσει και τις δύο κονσόλες πιθανώς την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους
  • Ενώ με ούτε το 1% επέλεξε ότι δεν θα αγοράσει ούτε τη μία ούτε την άλλη. Πάνω κάτω αναμενόμενο το σχεδόν μηδενικό ποσοστό του.
  • Το σύνολο των ψήφων ήταν 534 και επιτρεπόταν μόνο μία ψήφος στον καθένα συνολικά.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Δείτε το The Witcher 3 με γραφικά όπως του Nintendo 3DS