Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion για το Alien: Isolation

Η Sega ανακοίνωσε ότι το πρώτο από τα πέντε Alien: Isolation post-release expansions, με τίτλο Corporate Lockdown, θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου.

Το χαρακτηριστικό του είναι οι τρείς “challenging and terrifying” (προκλητικοί και τρομαχτικοί ελληνιστί!) χάρτες για το Isolation’s Survivor Mode και θα πωλείται στα $8. Πρέπει να πούμε ότι συμπεριλαμβάνεται στο Isolation DLC pass των $30.

Οι τρείς νέοι χάρτες που περιλαμβάνονται στο Corporate Lockdown, είναι οι : Severance, Scorched Earth, και Loose Ends. Το expansion επίσης σηματοδοτεί την εμφάνιση του Gauntlet Mode, ενός νέου mode το οποίο προκαλεί τους παίκτες να ολοκληρώσουν και τους τρείς χάρτες χωρίς να σκοτωθούν καμία φορά (ευκολάκι δεν το λες!).

Επίσης το Corporate Lockdown μας συστήνει και ένα νέο playable χαρακτήρα με το όνομα Seegson Executive Ransome.

Τα επόμενα DLC πακέτα του Alien: Isolation, με τίτλους Trauma, Safe Haven, Lost Contact και The Trigger θα περιλαμβάνουν και αυτά νέους χάρτες και νέα mode ενώ το καθένα θα έχει και από ένα νέο playable χαρακτήρα. Πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν δεν έχουμε ακόμα, αλλά σύμφωνα με τη Sega μέχρι το Μάρτιο του 2015 θα τα έχουμε στα χέρια μας.

Το Alien: Isolation κυκλοφορεί ήδη για Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 και PC.

 

More Stories
Το story trailer του Call of Duty WWII