Ανακοινώθηκε το Galaxy M40

Με Infinity-O οθόνη και τρεις κάμερες

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy M40, μία συσκευή που θα μπορούσαμε να κατατάξουμε στη μεσαία κατηγορία αν και δανείζεται κάποια στοιχεία και από τα… υψηλά κλιμάκια.

Η συσκευή έχει οθόνη Infinity-O, δηλαδή στο επάνω αριστερό μέρος υπάρχει μία τρύπα που φιλοξενεί κάμερα 16MP. Μία οθόνη 6,3 ιντσών τεχνολογία PLS στην οποία έχει ενσωματωθεί η τεχνολογία Screen Sound Technology που την μετατρέπει σε ακουστικό. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 675 συνοδευόμενος από 6GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί μέσω καρτών microSD έως 512GB.

Στο πίσω μέρος βρίσκονται τρεις κάμερες. Ο κύριος φακός είναι στα 32MP, ο δεύτερος εκτελεί χρέη ultra wide angle και έχει μέγεθος 8MP ενώ ο τρίτος που τοποθετήθηκε για βάθος στις φωτογραφίες είναι στα 5MP. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να καταγράψει 4Κ βίντεο αλλά και Super slow-mo βίντεο @240fps. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Η μπαταρία του Galaxy M40 ανέρχεται στα 3500mAh και μπορεί να φορτίζει με ταχύτητες 15W μέσω USB-C φορτιστή. “Τρέχει” Android Pie κάτω από το OneUI της Samsung αλλά δυστυχώς απουσιάζει η θύρα ακουστικών.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Midnight Blue και Seawater Blue με τιμή περίπου 288 δολάρια ξεκινώντας να διατίθεται στις 18 Ιουνίου. Τιμή και διαθεσιμότητα στην Ευρώπη θα ξέρουμε σε λίγες ημέρες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
[Poll of the Week] Ποιο υλικό κατασκευής προτιμάτε στα smartphones;