Ανακοινώθηκε επίσημα το Galaxy Z Fold2 με μεγαλύτερες οθόνες και κορυφαία specs

Αλλά και... αλμυρή τιμή

Επιτέλους ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το Galaxy Z Fold2 και είναι σε όλα καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Ξεκινώντας από την εξωτερική οθόνη (που η Samsung ονομάζει Cover screen) το μέγεθος μεγάλωσε κατά πολύ και από τις 4,6 ίντσες ανέρχεται πλέον στις 6,2″. Η ανάλυση είναι 2260x816p και ο τύπος της οθόνης Super AMOLED. Η εσωτερική οθόνη μεγάλωσε επίσης και πλέον το panel έχει μέγεθος 7,6 ιντσών (έναντι των 7,3 ιντσών του πρώτου μοντέλου) και πρόκειται για Dynamic AMOLED οθόνη με ανάλυση 2208x1768p. Μάλιστα, υποστηρίζει και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η Samsung ενσωμάτωσε Ultra Thin Glass (UTG) στην κύρια οθόνη για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας αλλά και πιο premium αίσθηση.

Ο μεντεσές είναι, επίσης, βελτιωμένος και η εταιρεία ονομάζει την περιοχή αυτή Hideaway με τον μηχανισμό να μπορεί να στηρίξει το Galaxy Z Fold2 ώστε να στέκεται από μόνο του από 75 έως 115 μοίρες. Το κενό που υπάρχει εκεί ανάμεσα στην οθόνη και τον μεντεσέ είναι ακόμα μικρότερο. Η Samsung δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει το χρώμα του μεντεσέ σε κάποιες επιλεγμένες αγορές ανάμεσα σε Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red και Metallic Blue.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις κάμερες. Η κύρια είναι 12MP f/1.8 με dual pixel autofocus και OIS. Υπάρχει, επίσης, και μία telephoto κάμερα στα 12MP f/2.4 ενώ την τριάδα ολοκληρώνει ο τρίτος αισθητήρας 12MP f/2.2 ultrawide. H Samsung τοποθέτησε δύο selfie κάμερες. Μία 10MP στην εξωτερική οθόνη και άλλη μία 10MP στο δεξί μισό της αναδιπλούμενης οθόνης.

Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 865+ με 12GB RAM. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ανέρχεται στα 256GB και είναι UFS 3.1. Η μπαταρία του αυξήθηκε σε σχέση με τον προκάτοχό του, στα 4500mAh και υποστηρίζει 25W ενσύρματη φόρτιση, γρήγορη ασύρματη φόρτιση και ασύρματο PowerShare.

Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το ίδιο το smartphone θα αρχίσει να αποστέλλεται σε περίπου 40 αγορές από τις 18 Σεπτεμβρίου. Το κόστος της συσκευής ανέρχεται στα 1949 ευρώ και τα διαθέσιμα χρώματα είναι το Mystic Black και το Mystic Bronze.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή