Ανακοινώθηκε το νέο Anno 1800 από την Ubisoft (Video)

Φαίνεται πως στην φετινή Gamescom είναι η στιγμή των Real Time Strategy (RTS) παιχνιδιών. Μετά τα ανέλπιστα νέα για το Age of Empires IV από την Microsoft, ήρθε και η Ubisoft με την σειρά της να ανακοινώσει ότι το Anno 1800 επιστρέφει στο παρελθόν μετά από μια περιήγηση στο μέλλον.

Δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες από την Ubisoft  σχετικά με το παιχνίδι αλλά όπως καταλαβαίνουμε ο 19ος αιώνας παρέα με την βικτωριανή εποχή θα έχουν την τιμητική τους. Επίσης όπως όλα τα Anno περιμένουμε να δούμε λεπτομερή οικονομικά και εμπορικά συστήματα που θα πρέπει να προσεγγίσουμε με προσοχή για να μην ξεμείνουμε από πρώτες ύλες ή εμπορεύματα κατά την διάρκεια μιας μάχης.

Η Blue Byte που αναπτύσσει το παιχνίδι για λογαριασμό της Ubisoft αναφέρει ότι θα υπάρχει campaign με βάση τα ιστορικά γεγονότα της εποχής, multiplayer καθώς και το sandbox παιχνίδι για να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας πριν μπείτε στα βαθιά νερά του multiplayer. Μένει να δόυμε πως θα υλοποιηθούν όλα αυτά και να έχουμε έναν ακόμη αξιόλογο RTS τίτλο.

Το Anno 1800 θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2018.

Πως σας φαίνεται το νέο Anno 1800; Σας ενδιαφέρει η περίοδος που επιλέχτηκε από την Ubisoft; Πείτε μας την γνώμη σας παρακάτω.

 Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Τι σκαρώνουν Kojima και Cerny;