10 εκατ. συνδρομητές Xbox Game Pass και 90 εκατ. ενεργοί χρήστες Xbox Live για την Microsoft

Κάποιος θα πάρει αύξηση

Μία από τις ευχάριστες παρενέργειες της πανδημίας για τις εταιρίες ψηφιακών υπηρεσιών, είναι προφανώς ότι ο κόσμος που κάθεται σπίτι του επενδύει σε διάφορα μέσα ψηφιακής ψυχαγωγίας. Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος είναι η εγγραφή σε κάποια συνδρομή που μας δίνει τα μέγιστα με ένα ελάχιστο συγκριτικά αντίτιμο.

Καθόλου συμπτωματικά η εικόνα αυτή αποτυπώνεται στο Gaming και η Microsoft έδωσε τα ξημερώματα διάφορες πληροφορίες για τον πως τα πήγε οικονομικά αυτό το οικονομικό τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου. Συνολικά η Microsoft ισχυρίζεται ότι η κρίση της πανδημίας την επηρέασε οικονομικά στο ελάχιστο

Όσον αφορά το Gaming Division, μιας και η εταιρία έχει πολλά Divisions, αυτό είδε 1% μείωση τζίρου  σε σχέση με πέρισυ αλλά λόγω των υπηρεσιών το κομμάτι του Xbox είχε αύξηση τζίρου 2%.

Το Xbox Game Pass όπως επιβεβαιώθηκε από τον CEO της Microsoft, Satya Nadella, έφτασε τα 10 εκατομμύρια συνδρομητές με παράλληλα ρεκόρ ατόμων στις υπηρεσίες του Xbox Live, αριθμό που ανέρχεται μηνιαίως στα 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Σίγουρα σε αυτό το εντυπωσιακό νούμερο που αφορά το Xbox Game Pass υπάρχει μεγάλο πλήθος αυτών που έχουν επωφεληθεί της προσφοράς γνωριμίας του 1 ευρώ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον αν θα συντηρηθεί η θα μεγαλώσει και άλλο το πλήθος των συνδρομητών.

Συγκριτικά οι ενεργοί χρήστες του Xbox Live στο τέλος του οικονομικού έτους του 2019 (πέρισυ τον Φεβρουάριο) ανέρχοταν με επίσημα στοιχεία τα 65 εκατομμύρια, είχαμε δηλαδή μία αύξηση 42% σε σχέση με πέρισυ.

Όσον αφορά το Project xCloud το οποίο βρίσκεται σε φάση Preview σε διάφορες χώρες (7 χώρες- ΗΠΑ, Καναδάς, Κορέα και σε λίγες χώρες στην ευρώπη όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο) έχει εκατοντάδες χιλιάδες ενεργούς χρήστες.

Υπενθυμίζουμε την προσθήκη του Streets Of Rage 4 σήμερα στο Xbox Game Pass, το οποίο Streets Of Rage 4 λαμβάνει πολύ καλές κριτικές.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Ένας δημιουργικός παίχτης χτίζει στο No Man’s Sky, Fast Food Restaurants